FoRuM CSvalcea.3xforum.ro® => Rm.Valcea
Dupa mai multa inactivitate pe forumul fifagold.tk v`am pregatit o surpriza frumoasa .... <b><a href="www.vlx.ro">www.vlx.ro</a></b> [ cs.vlx.ro ] - un forum aflat la inceput unde vom creea mai multe competitii printre care si FIFA08-09 Va Rugam sa va inregistrati pe forum <b><a href="www.vlx.ro">www.vlx.ro</a></b> . Avem nevoie de moderatori,webdesigneri si adminii pentru serverele ce le vom deschide in curand <b> cs.vlx.ro | cs2.vlx.ro </b> Va asteptam si pe hubul Nostru <b> hub.vlx.ro:411 </b> Va multumim ! Cu Respect <b><a href="www.vlx.ro">www.vlx.ro</a></b> cs.hpk.ro fun.hpk.ro www.hpk.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
FoRuM CSvalcea.3xforum.ro® => Rm.Valcea | Inregistrare | Login

POZE FORUM CSVALCEA.3XFORUM.RO® => RM.VALCEA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Calypso92
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
30 - 80 ani
FoRuM CSvalcea.3xforum.ro® => Rm.Valcea / PLuGiNuRi / PluGIn: Weapon Costs Changer (WCC) [AMXX]  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Jaws
OwNeR & AdmInistRaTor

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1167
Download:

Versiune: 0.1 .


* Descriere:

Cu ajutorul acestui Plugin veti putea sa setati costul fiecarei arme dupa cum vreti voi , prin niste CVAR-uri .
Atentie , este destul de greu de umblat la costurile armelor printr-un Plugin de amxmodx , deci nu am reusit sa-l fac sa schimbe preturile in totalitate (Inca) , dar poate voi reusi intr-o versiune viitoare . Ce nu schimba ? Phoi in meniul de "buy" , nu apare costul nou , ci cel default . Deasemenea glock-ul , de exemplu , nu il puteti cumpara decat daca aveti 500 $ (Costul default al cstrike-ului) , chiar daca dvs. setati costul acestuia la 100 $ (Dar din bani va va lua doar 100 $) . Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun .

* CVAR-uri:

Pot fi setate in joc , logat ca admin , prin comanda amx_cvar nume valoare .



glockcost
uspcost
p228cost
deaglecost
elitecost
fivesevencost
elitecost
xm1014cost
mac10cost
tmpcost
mp5navycost
ump45cost
p90cost
galilcost
famascost
ak47cost
m4a1cost
scoutcost
sg552cost
augcost
awpcost
g3sg1cost
sg550cost
m249cost




Cred ca va dati si voi seama ce face fiecare , nu mai e nevoie sa explic .
Fiecare CVAR este setat ca default in cstrike (Are costul default) .
Dupa ce schimbati un CVAR , va trebui sa asteptati pana la sfarsitul runzii curente (ATENTIE ! Nu a mapei !) , dupa care preturile se vor schimba .

* Teste:

Testat pe Server de Counter-Strike 1.6 cu AmxMoDX 1.75a .

* Modules:

Pentru ca acest Plugin sa functioneze va trebuie un modul special , unul care trebuie sa-l instalati ; nu este ca "default" in amxmodx .
Pentru Windows , va trebui sa luam acest fisier Il punem in hlds/cstrike/addons/amxmodx/modules . In hlds/cstrike/addons/amxmodx/config/modules.ini adaugam linia : cshack_amxx.dll .
Pentru Linux , va trebui sa luam acest fisier Il punem in hlds/cstrike/addons/amxmodx/modules . In hlds/cstrike/addons/amxmodx/config/modules.ini adaugam linia : cshack_amxx_i386.so .
Pentru Linux AMD64 , va trebui sa luam acest fisier Il punem in hlds/cstrike/addons/amxmodx/modules . In hlds/cstrike/addons/amxmodx/config/modules.ini adaugam linia : cshack_amxx_amd64.so .

* Instalare:

- Dupa ce am facut tot ce scrie la "Modules" , punem fisierul wcc.amxx (Download mai jos) in hlds/cstrike/addons/amxmodx/plugins , iar in hlds/cstrike/addons/amxmodx/config/plugins.ini adaugam linia : wcc.amxx .
- Dam un restart la tot Server-ul .


                                                         Weapon Costs Changer (WCC) [AMXX]


_______________________________________
OwNeR & AdmInistRaTor FORUM

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la