FoRuM CSvalcea.3xforum.ro® => Rm.Valcea
Dupa mai multa inactivitate pe forumul fifagold.tk v`am pregatit o surpriza frumoasa .... <b><a href="www.vlx.ro">www.vlx.ro</a></b> [ cs.vlx.ro ] - un forum aflat la inceput unde vom creea mai multe competitii printre care si FIFA08-09 Va Rugam sa va inregistrati pe forum <b><a href="www.vlx.ro">www.vlx.ro</a></b> . Avem nevoie de moderatori,webdesigneri si adminii pentru serverele ce le vom deschide in curand <b> cs.vlx.ro | cs2.vlx.ro </b> Va asteptam si pe hubul Nostru <b> hub.vlx.ro:411 </b> Va multumim ! Cu Respect <b><a href="www.vlx.ro">www.vlx.ro</a></b> cs.hpk.ro fun.hpk.ro www.hpk.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
FoRuM CSvalcea.3xforum.ro® => Rm.Valcea | Inregistrare | Login

POZE FORUM CSVALCEA.3XFORUM.RO® => RM.VALCEA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_jo pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 72 ani
FoRuM CSvalcea.3xforum.ro® => Rm.Valcea / PLuGiNuRi / PluGIn: Team Wins [AmxMoDX]  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Jaws
OwNeR & AdmInistRaTor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1167
Download:

Versiune: 0.1 .


* Descriere:

Acest Plugin va permite sa "ajutati" echipele (Terrorist Team si Counter-Terrorist Team) prin adaugarea unui win (In +showscores vor avea mai mult cu un punct la castiguri) .

* Comenzi (Admini):

Adminii trebuie sa aiba litera "C" in acces pentru a le putea folosi:



amx_addt => Adauga un win T-ilor ;
amx_addct => Adauga un win CT-ilor .




* Teste:

Testat pe Server de Counter-Strike 1.6 cu AmxMoDX 1.75a .

* Modules:

Pentru ca acest Plugin sa functioneze va trebuie un modul special , unul care trebuie sa-l instalati ; nu este ca "default" in amxmodx .
Pentru Windows , va trebui sa luam acest fisier Il punem in hlds/cstrike/addons/amxmodx/modules . In hlds/cstrike/addons/amxmodx/config/modules.ini adaugam linia : cshack_amxx.dll .
Pentru Linux , va trebui sa luam acest fisier Il punem in hlds/cstrike/addons/amxmodx/modules . In hlds/cstrike/addons/amxmodx/config/modules.ini adaugam linia : cshack_amxx_i386.so .
Pentru Linux AMD64 , va trebui sa luam acest fisier Il punem in hlds/cstrike/addons/amxmodx/modules . In hlds/cstrike/addons/amxmodx/config/modules.ini adaugam linia : cshack_amxx_amd64.so .

* Instalare:

- Dupa ce am facut tot ce scrie la "Modules" , punem fisierul teamwins.amxx (Download mai jos) in hlds/cstrike/addons/amxmodx/plugins , iar in hlds/cstrike/addons/amxmodx/config/plugins.ini adaugam linia : teamwins.amxx .
- Dam un restart la tot Server-ul .

                                                                                     TeamWins


_______________________________________
OwNeR & AdmInistRaTor FORUM

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la