FoRuM CSvalcea.3xforum.ro® => Rm.Valcea
Dupa mai multa inactivitate pe forumul fifagold.tk v`am pregatit o surpriza frumoasa .... <b><a href="www.vlx.ro">www.vlx.ro</a></b> [ cs.vlx.ro ] - un forum aflat la inceput unde vom creea mai multe competitii printre care si FIFA08-09 Va Rugam sa va inregistrati pe forum <b><a href="www.vlx.ro">www.vlx.ro</a></b> . Avem nevoie de moderatori,webdesigneri si adminii pentru serverele ce le vom deschide in curand <b> cs.vlx.ro | cs2.vlx.ro </b> Va asteptam si pe hubul Nostru <b> hub.vlx.ro:411 </b> Va multumim ! Cu Respect <b><a href="www.vlx.ro">www.vlx.ro</a></b> cs.hpk.ro fun.hpk.ro www.hpk.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
FoRuM CSvalcea.3xforum.ro® => Rm.Valcea | Inregistrare | Login

POZE FORUM CSVALCEA.3XFORUM.RO® => RM.VALCEA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunatyka Profile
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
FoRuM CSvalcea.3xforum.ro® => Rm.Valcea / PLuGiNuRi / Modificare, personalizare TOP15  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Jaws
OwNeR & AdmInistRaTor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1167
Informatii: Acest tutorial va ajuta sa modificati pluginul statx care contine /top15 /rankstats etc, adaugandu-le acestora imagini pentru fundal si banner.

Autor tutorial: ScaRba

Imagini:


Resurse necesare:
[list]WordPad
Amxx Studio[/list]

ATENTIE: Numarul liniilor de mai jos poate diferi in functie de versiunea fisierului vostru !!! Liniile descrise sunt pentru statx de la Amx v1.76d, pentru celelalte versiuni difera cu cu valori intre +/-20 linii in sus sau jos..

1. Mai intai descarcam si instalam Amxx Studio, si faceti un backup la statx.sma care se afla in addons/amxmodx/scripting si la statx.amxx care se afla in addons/amxmodx/plugins

2. Intram in AMXX STUDIO, dupa care selectam tabul File > Open si acum intrati in addons/amxmodx/scripting

3. Deschideti statx.sma

4. Acum folosind AMXX Studio, cautam linia 751 care arata asa:

Code:

iLen = format(sBuffer, MAX_BUFFER_LENGTH, "<body bgcolor=#000000><font color=#FFB000><pre>")

5. Pentru a adauga o imagine de fundal trebuie sa adaugam urmatorul cod intre <body bgcolor=#000000> si <font color=#FFB000> , acesta fiind <body background=linkul.direct.catre.imagine bgProperties=fixed>
Astfel in cat linia 751 va arata acum asa:

Code:

iLen = format(sBuffer, MAX_BUFFER_LENGTH, "<body bgcolor=#000000><body background=linkul.direct.catre.imagine bgProperties=fixed><font color=#FFB000><pre>")

Note:
*Acesta va fii imagine din fundal , adica cea pe care se va afisa scrisul , va recomand sa puneti o imagine de 800x800 pixeli deoarece sunt persoane care joaca cu o rezolutie si alti cu alta rezolutie, de preferat imaginea sa fie un peisaj sau ceva in genul pentru a se vedea bine la toti
* AM adaugat aceasta proprietate bgProperties=fixed pentru ca imaginea de pe fundal sa ramana  fixa adica daca rezolutia unui jucator este mica sa nu trebuiasca sa dea scroll sa o vada , el va vedea exact cat are rezolutia , fara ca background-ul sa se miste.
* Imaginea o puteti pune pe si trecat ultimul link care vil da adica cel direct.
* Respectati toate spatiile lasate, codurile care se adauga sunt coduri html putin modificate deoarece daca punem un cod html normal si cu ghilimelele sale pluginul va da erori la compilare !

6. Bun acum poate vrem sa adaugam si un banner al nostru, asta o putem face in felul urmator: intre liniile <body bgcolor=#000000> si <font color=#FFB000> vom adauga: <div align=center><img src=linkul.direct.catre.imagine></div> , sau in caz ca ati optat si pentru background veti adauga aceasta linie intre: <body background=linkul.direct.catre.imagine bgProperties=fixed>si <font color=#FFB000><pre>

astfel incat linia noastra acum va arata asa:

Code:

iLen = format(sBuffer, MAX_BUFFER_LENGTH, "<body bgcolor=#000000><div align=center><img src=linkul.direct.catre.imagine></div><font color=#0000FF><pre>")

in cazul in care ati optat doar pentru banner.
Sau asa daca ati optat pentru ambele(si backgroun si banner):

Code:

iLen = format(sBuffer, MAX_BUFFER_LENGTH, "<body bgcolor=#000000><body background=linkul.direct.catre.imagine bgProperties=fixed><div align=center><img src=linkul.direct.catre.imagine></div><font color=#0000FF><pre>")

Note:
* Am pus <div align=center> inaintea <img src=linkul.direct.catre.imagine> si </div> dupa acest cod pentru ca bannerul nostru sa fie afisat pe mijloc , daca nu doriti asta puteti elimina aceste linii si bannerul va fi automat pozitionat in stanga
* Aveti grija ca bannerul sa nu fie prea mare deoarece cei cu o rezolutie mica vor trebui sa foloseasca scrool imaginea de preferat sa fie undeva pe la 450x75 de pixeli ! pentru a se vedea bine la toti.

7. Modificarea culori backgroundului ! asta in caz ca nu doriti sa puneti o imagine ca background si doriti alta culoare:
tot in linia 751 vom gasi acest cod <body bgcolor=#000000> , #000000 acest cod reprezentand culoarea fundalului pe aceasta o vom modifica in ce dorim.

8. Modificarea culori scrisului cu care se afliseaza informatiile despre top:
Tot in linia 751 cautam acesata parte din cod <font color=#FFB000> , #FFB000 reprezentand codul culorii scrisului si pe aceasta o putem modifica in ce dorim.

Note: la pasi 7 si 8

* Aveti grija in liniile de la pasi 7 si 8 sa modificati decat #00000 adica codul culorii nu puneti spatii sau altceva.
* O Lista destul de buna a codurilor de culoarii o puteti gasi AICI

9. Pentru a modifica comanda /rankstats cautati linia 784 si urmati exact aceasi pasi de mai sus

10. Pentru a modifica comanda /stats cautati linia 824 si urmati aceasi pasi de mai sus

11. Dupa toate astea a sosit vremea sa vedem ce a iesit. salvat ce am editat adica statx prin deschiderea meniului File din cadrul AMXX Studio si dupa aceas apasam pe Save , sau apasam direct in program ctrl+s (de cateva ori sa fiti siguri ) )

12. Acum intram in Partia:/Unde.e.serverul.de.cs/cstrike/addons/amxmodx/scripting , cautam acolo statx.sma (fisierul ce la editat) si facem drag&drop peste compile.exe (care se afla in acelasi loc)  drag&drop adica luam fisierul cu mouseul si il punem peste executabilul compile.exe . bun acum se va deschide o casuta tip cmd in care va trebui sa va returneze un mesaj : Done si  Press enter to exit... , aveti grija sa nu fie erori , daca sunt inseamna ca nu ati modificat ceva corect.

13. Acum intram in Partia:/Unde.e.serverul.de.cs/cstrike/addons/amxmodx/scripting/compiled , cautam acolo statx.amxx si il copiem in : Partia:/Unde.e.serverul.de.cs/cstrike/addons/amxmodx/plugins inlocuindul pe cel existent!

14. Pornim serverul si vedem rezultatul :X

15. Bafta la scripting


_______________________________________
OwNeR & AdmInistRaTor FORUM

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la